Ypäjä

Tv-sarja hevosopiston elämästä

Tv-sarja Ypäjän Hevosopiston elämästä!

Vihdoinkin koko Suomella on mahdollisuus nähdä, millaista on elämä Pohjoismaiden suurimmassa hevosalan oppilaitoksessa. Kulissien taakse päästään kurkistamaan, kun tuotantoyhtiö Susamuru kuvaa tulevana kesänä ja syksynä Ypäjän Hevosopiston tiluksilla dokumentaarista televisiosarjaa ”Ypäjä”. 20-osainen sarja tullaan esittämään Yle TV 2 - kanavalla alkuvuodesta 2013. Sarjan päähenkilöinä nähdään koulussa opiskelevia nuoria ja koulun opettajia.

Ypäjä on Suomen suurin hevosalan oppilaitos, jossa opiskelee lähemmäs 300 nuorta. 

Opiskelijoita saapuu Ypäjälle ympäri maata ja monenlaisista taustoista. Yksi asia on kuitenkin nuorille yhteinen: he kaikki ovat opiskelemassa unelma-ammattiinsa. Koulun arki on kovaa työtä ja opiskelijoiden suuret unelmat kohtaavat lannanhajuisen todellisuuden viimeistään silloin, kun aamutallivuoroon on noustava ennen kuutta aamulla. Kun oma huonekin on jaettava kämppäkaverin kanssa, ei ristiriidoilta voida aina välttyä. Mielipaha ja vaikeudet unohtuvat kuitenkin viimeistään silloin, kun päästään esimerkiksi Kyra Kyrklundin tai Piia Pantsun opetukseen. Tähtiopettajien vierailujen lisäksi juhlantuntua on ilmassa, kun opiskelijat pystyttävät yhdessä henkilökunnan kanssa Finnderbyn: kolmipäiväisen, kansainvälisen ratsastuskilpailun.

Sarja kuvaa Hevosopiston arkea ja nuorten elämää aidosti ja rehellisesti. Tilanteet ja tapahtumat tullaan esittämään sellaisina kuin ne todellisuudessa ovat. Sarjassa nähdään niin nuorten päähenkilöiden iloja, suruja, kasvukipuja kuin onnistumisenkin hetkiä. Kaiken tekemisen keskiössä on aina hevonen: suuri, mahtava ja vähän arvoituksellinenkin eläin.

Lisätietoja antaa

Sari Isotalo

vastaava tuottaja / Susamuru Oy

+358 40 504 8965

Hei, käytät vanhanaikaista selainta, joka ei enää toimi näillä sivulla. Kokeile vaikka jotakin seuraavista!